ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 697-5964828

Email: info@zigouris.com
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORMAT ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS

 

Αν μόλις έχετε αποκτήσει έναν έναν νέο ηλεκτρονικό υπολογιστή και επιθυμείτε να του εγκαταστήσετε Windows ή έχετε έναν ήδη υπάρχον υπολογιστή στο οποίο πρέπει να γίνει εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος τότε μπορούμε να αναλάβουμε να γίνει η δουλειά σωστά, χωρίς προβλήματα και να παραδοθεί σε εσάς ο ηλεκτρονικός υπολογιστής έτοιμος για χρήση.

 Αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε τις παρακάτω εργασίες :

  • αν υπάρχουν δεδομένα, παίρνουμε τα κατάλληλα αντίγραφα ασφαλείας (backup) αφού σας ρωτήσουμε για το τι επιθυμείτε να κρατήσετε (το αντίγραφο ασφαλείας είναι μέχρι 4,7 GB - δίσκος DVD, εκτός αν έχετε εξωτερικό σκληρό δίσκο η φλασάκι).
  • διαμορφώνουμε (format) το σκληρό σας δίσκο για να προετοιμαστεί η εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος
  • κάνουμε εγκατάσταση το λειτουργικό σύστημα (Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Ubuntu Linux κλπ) ανάλογα με τις επιλογές σας και αν βεβαίως υποστηρίζονται από τον υπολογιστή σας.
  • εγκαθιστούμε όλους τους απαραίτητους Drivers (οδηγούς συσκευών) για τη σωστή λειτουργία των περιφερειακών και των εγκατεστημένων καρτών μετά την εγκατάσταση windows
  • πραγματοποιούμε ενημέρωση (Update) όλων των απαραίτητων προγραμμάτων που το απαιτούν (π.χ. Windows, Antivirus)
  • σας συμβουλεύουμε για βασικούς χειρισμους του υπολογιστή σας και σας μαθαίνουμε τον τρόπο λειτουργίας για καινούργιες εκδόσεις Windows 8, Windows 8,1 και Windows 10 που έχουν αρκετές διαφορές με τις προηγούμενες

 

Format Εγκατάσταση Windows 10

Format Εγκατάσταση Windows 8

Format Εγκατάσταση Windows 7

 

Format Εγκατάσταση Windows Vista

 

Format Εγκατάσταση Windows XP

Panagiotis Zigouris - PC Service and Support - ATHENS
Email: info@zigouris.com